Itt vagyunk!

Egy film Nektek, Rólatok!

Ismerjetek meg minket!

Olykor hajlamosak vagyunk alábecsülni az esküvői film eszmei értékét. Mi nagyon örültünk volna, ha a szüleink annak idején megtehetik, hogy filmet készíttetnek a Nagy Napról. Képzeljük el, mennyire jó visszanézni 10, 20 vagy akár 40 év múlva. Többek között ez inspirált minket arra, hogy elkezdjük ezt a projektet. Úgy gondoljuk és érezzük, a mozgókép az, ami a legtöbbet adhat vissza a hangulatból.


Az esküvői filmezés nekünk, munka, hobbi, hivatás és szerelem is egyben. Azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb minőségben nézhessétek újra évek múlva is életetek egyszeri, megismételhetetlen pillanatait.

A csapatunkban elegen vagyunk ahhoz, hogy földön és levegőben is megörökítsük a Nagy Napotokat. Legyen szó filmről vagy drónfelvételről. A munkánk folyamatába Titeket is bevonunk, hiszen minden Rólatok szól, fontos, hogy minden olyan legyen, ami Nektek tetszik, aminek igazán örültök – mindezt a szakmai szempontok figyelembevételével.

A hagyományos esküvői videókkal szemben a mi filmjeinkben a jelenetek, a színek és az árnyalatok sokkal szebbek, élettel telibbek. Egy nagyjából 4-5 perces klipben és egy 15-45 perces filmben mutatjuk meg a Nagy Napot. Nem egy semmitmondó videót szeretnénk átadni Nektek, hanem egy érzelmekkel, örömökkel teli filmet – mellyel újra és újra élhetitek a Nagy Napotok legfontosabb pillanatait.

Ha kérdésetek lenne, bátran keressetek minket elérhetőségeink valamelyikén!

TELEFON:06 20 44 88 7 33