Esküvői filmjeink

Ahogy párjaink személyisége, úgy filmjeink stílusa, hangulata is merőben különbözik egymástól. Nem egy sémára épülnek. Hogy minél teljesebb képet kapj a munkáinkról, érdemes minél többet megnézni belőlük.

Dóri & Dávid (2020)

Égbenyúló fák, megható beszédek, csillagszórós bevonulás és ezernyi szenvedélyes csók. Dóriékkal Dánszentmiklóson és Etyeken forgattunk.

Detti & Csaba (2019)

Dettivel és Csabával nagyon jó volt forgatni, mert ennyi év után is ott van az a bizonyos szikra. Ez a filmjükből is tökéletesen átjön.

Rezső & Dani (2020)

Kora ősszel, a Duna vízén fogadott egymásnak örök hűséget Rezső és Dani. Humorérzék, kirobbanó energia, érzelem...minden egy helyen. #loveislove

Gina & Tomi (2021)

A pandémia miatt kénytelen volt egy teljes évvel elhalasztani esküvőjét Gina és Tomi. A kezdeti nehézségek ellenére, végül minden a helyére került.

Adri & Miki (2019)

Adri és Miki életreszóló pillanatait mi örökíthettük meg Kecskeméttől egészen a csodálatos Tirolig. Számunkra is felejthetetlen élmény volt!

Zsófi & Dávid (2021)

Zsófi és Dávid a bizonyíték arra, hogy egy tinikori szerelemből is alakulhat életre szóló szövetség. Ezúttal a Balatonnál forgattunk.

Nati & Tibi (2019)

Nati és Tibi igazán lazák voltak a kamera és a drón előtt a kreatív forgatáson is! Arról, hogy mennyire összeillenek, szerelmesek, meséljenek Ők.

Szandi & Peti (2019)

Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a távolság, az akadályok, csak a közös cél. Szandi és Peti nagy napja.

Gina & András (2019)

Nem kell messzire menni, hogy az ember csodákat lásson itthon. Gyönyörű környezetben, egy késő nyári napon mondta ki egymásnak az igent Gina és András.

TELEFON:06 20 44 88 7 33