Tiétek a pillanat!

Legutóbbi munkáink

Detti & Csaba

Dettivel és Csabával nagyon jó volt forgatni, mert ennyi év után is ott van az a bizonyos szikra. Ez a filmjükből is tökéletesen átjön.

Gina & András

Nem kell messzire menni, hogy az ember csodákat lásson. Gyönyörű környezetben, egy késő nyári napon mondta ki egymásnak az igent Gina és András.

Bogi & Viktor

Bogi és Viktor a bizonyíték arra, hogy egy tinikori szerelemből is alakulhat életre szóló szövetség. Ezúttal Debrecenben forgattunk.

Jennifer & Zsolt

Mintha egy magazin címplajából léptek volna ki. Jennifer és Zsolt szerelméről, szavak helyett beszéljen az ő romantikus kisfilmjük.

Adri & Miki

Adri és Miki életreszóló pillanatait mi örökíthettük meg Kecskeméttől egészen a csodálatos Tirolig. Számunkra is felejthetetlen élmény volt!

Szandi & Peti

Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a távolság, az akadályok, csak a közös cél. Szandi és Peti nagy napja.

Nati & Tibi

Nati és Tibi igazán lazák voltak a kamera és a drón előtt a kreatív forgatáson is! Arról, hogy mennyire összeillenek, szerelmesek, meséljenek Ők.

Kitti & Szilárd

Van valami varázslatos abban, ha a pár ott tartja a lagziját ahol először meglátták egymást. A film főszereplői: Kitti és Szilárd (+Zserbó)!

Anikó & Tamás

Anikó és Tamás személyében egy nagyon aranyos párt ismerhettünk meg, akik aztán éjszaka felrobbantották a táncparkettet!

TELEFON:06 20 44 88 7 33